Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@17:19:44 GMT

بازیگر فوق لیسانسه ها : با وحشت سریال بازی می‌کنم!

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۵۹۷۴۴

بازیگر فوق لیسانسه ها : با وحشت سریال بازی می‌کنم!

عزت‌الله مهرآوران معتقد است تئاتر کار کردن در شرایط کرونایی بسیار سخت شده و هنرمندان تئاتر در وضعیت دردناکی به سر می‌برند و اکثر بیکار هستند.

عزت‌الله مهرآوران از چهره‌های با سابقه نمایشنامه‌نویسی، بازیگر و کارگردان تئاتر است که طی سال‌های متمادی فعالیت خود در این عرصه آثار متعددی از جمله «مال کنون»، «هنرپیشه هملت»، «مکبث روئین تن»، «تقدیر نفرین شده لیدی مکبث»، «خطر مجسمه عبید جدی است»، «ژولیت مجنون»، «رکاب» و «تخت و الماس» را در کارنامه نویسندگی، بازیگری و کارگردانی خود به ثبت رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرآوران مدت‌هاست که قصد کارگردانی و به صحنه بردن نمایشی جدید را دارد که متأسفانه به دلیل شرایط کرونایی ایجاد شده، این امر برایش میسر نشده و بیشتر در پروژه‌های تصویری به ایفای نقش می‌پردازد.

عزت الله مهرآوران درباره برنامه‌ریزی خود برای اجرای اثری نمایشی گفت: دلم می‌خواهد که اثری را روی صحنه ببرم ولی نمی‌شود زیرا در حال حاضر کار تئاتر کردن نه به نفع خود هنرمند و گروه است و نه به نفع مخاطب.

وی متذکر شد: هیچ امکانی در تئاتر وجود ندارد که بتوان در پناه آن به اجرای یک اثر نمایشی پرداخت. در چنین شرایطی که کرونا به وجود آورده، گروه‌هایی که قصد اجرا در سالن‌های خصوصی را داشته باشند باید حداقل برای هر اجرا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به عنوان هزینه سالن بپردازند که وضعیت را برای گروه‌ها سخت‌تر می‌کند.

مصیبت های بازیگر فوق لیسانسه ها ، از اجاره‌نشینی تا سکته چشم

این هنرمند تئاتر معتقد است اداره کل هنرهای نمایشی در شرایط سخت کنونی می‌تواند با گروه‌های تئاتری قراردادی منعقد کند که بر اساس آن دستمزدی برای عوامل و بازیگران گروه‌ها در نظر گرفته شود و تضمینی مالی ارائه دهد تا گروه‌ها حداقل با دغدغه کمتری به تولید و اجرای تئاتر در این شرایط بپردازند.

مهرآوران با بیان اینکه در شرایط کنونی تأمین هزینه‌های تولید و اجرای یک اثر نمایشی توسط گروه بسیار ساخت و دردناک است، تأکید کرد: متأسفانه اکثر تئاتری‌ها در حال حاضر بیکار هستند و در شرایط سخت و دردناکی به سر می‌برند.

بازیگر مجموعه‌های تلویزیونی چون «لیسانسه‌ها»، «فوق لیسانسه‌ها» و سریال خانگی «می‌خواهم زنده بمانم» درباره وضعیتی که کرونا برای ایفای نقش بازیگران در مجموعه‌های تصویری رقم زده هم تصریح کرد: با وحشت جلوی دوربین فیلمبرداری می‌رویم زیرا به دلیل داشتن گریم نباید از ماسک استفاده کنیم.

بازیگر «لیسانسه‌ها» در پایان سخنان خود گفت: ویروس کرونا وارد زندگی ما شد و هنوز هیچکس نتوانسته تدبیری برای آن بیاندیشد./مهر

بیشتر بخوانید

عزت الله مهرآوران: طنز جدی بازی می‌کنم

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: عزت الله مهرآوران لیسانسه ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۹۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود

به گزارش خبرنگار مهر، امیر رجبی بعد از ظهر دوشنبه در نشست هماهنگی رویداد «ملی یکصدا ایران» اظهار کرد: ۱۴ محله حاشیه‌نشین اردبیل همزمان با دهه کرامت میزبان نخستین رویداد هنری، تعاملی و آموزشی با عنوان «یک صدا ایران» خواهد بود.

وی افزود: این طرح با هدف پرورش هنرمندان آینده و در راستای کشف استعدادهای هنری در جغرافیای مناطق کمتر برخوردار و درراستای تحقق برنامه های عدالت محور دولت سیزدهم به همت وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی برگزار می شود،.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری معاونت هنری وزارت فرهنگ و سازمان اجتماعی وزارت کشور و اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان اردبیل در اجرای این برنامه مشارکت خواهند کرد.

رجبی ادامه داد: گسترش فرهنگ و هنر بومی با توجه به ارتقای سطح فرهنگی در محلات حاشیه نشین، قومیت و انسجام عمومی قومیت‌ها و مقابله با نقشه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان و کمک به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی از دیگر اهداف این رویداد هنری است.

وی با بیان اینکه در این طرح گروه های نمایشی منتخب به همراه گروه های سرود مدارس و مساجد در روزهای ۱۹ تا ۲۵ اردیبهشت ماه و به مناسبت دهه فرخنده کرامت در ۱۴ محله کم برخوردار شهر اردبیل اجرای برنامه خواهند داشت، خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای اجرای این رویداد هنری در اردبیل اتخاذ شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اردبیل تصریح کرد: شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی، شناسایی فعالان و کنشگران، تشکیل کارگروه‌های محلی با محور موضوعات اجتماعی، شبکه‌سازی، ترویج الگوی سبک زندگی ایرانی- اسلامی از محورهای این رویداد است.

رجبی افزود: بر اساس فراخوان منتشر شده، ۱۰ گروه نمایشی استان طرح و ایده نمایشی خود را به این اداره کل ارسال کرده‌اند که در نهایت ۵ نمایش برای اجرا در این مناطق و محلات توسط شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش استان انتخاب شده است.

وی اضافه کرد: حضور خادمان حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)، حضور و سخنرانی مدیران اجرایی استان و استفاده از ظرفیت‌های هنرمندان محلات از دیگر برنامه‌های این رویداد است.

کد خبر 6092336

دیگر خبرها

  • فرجی: در فصل ۵ «نون خ» هفت نفر دست و پایشان شکست/ صحبت کردن درباره فصل جدید زود است
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست